Snart ETT år!!

Månaderna går alldeles för fort och dottern lär sig nya saker nästan dagligen. Hon har nu fått sina två framtänder där uppe och kryper överallt. Hon kan ställa sig upp själv och står mot möbler. Kan även gå med små steg med sin lära-gå-vagn. Tycker att hon har utvecklats otroligt mycket under en månads tid. Snart kommer hon gå och sedan springer hon runt överallt.

Har börjat mäta hennes fötter och kollat efter vinterskor. Men jag vågar inte riktigt än köpa några, för vi vet ju inte än när hon ska gå och vilken storlek hon har då. Hittade bl.a. flera billiga Kavat på Tradera, men det sägs att man skall undvika att köpa begagnade första skor! Men samtidigt har jag ingen lust att lägga ut 500-700 kr på ett par skor som bara används en kort period och sedan är de små. Svårt val där!

Såg att de fanns ett par Kavat, HELT NYA billigt på Tradera, om man har tur att priset inte höjds alltför mycket efter flera bjudningar.

Snart är det dags för Minna's ett årskalas och jag har planerat och beställt saker till kalaset. Ska bli en trevlig helg med mycket tårta och presenter!

Ska försöka skriva blogg lite oftare härdan efter :)


Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0