Sista kvällen

Jag och Minna tog tåget till Trollhättan i Onsdags, förra veckan. Vi överraskade familjen i Thn med vårt besök. Stannade hela helgen och fram tills på Tisdag (imorgon). Har varit kul att få umgås med sina syskon och föräldrar. Minna har haft det jätte-roligt och tycker verkligen om att busa med sin morfar och leka med moster Johanna :)

Igår och idag har det varit tråkigt väder med regn och skulle tydligen fortsätta likadant i veckan. Men det skulle också bli kallare nu till slutet av veckan.
Kanske snön är på väg?!

Åker hem imorgon, någon gång på kvällen. Onsdag blir det att hämta ut ett paket som innehåller Stefans skjorta. Kanske även paketet med julkappar hunnit komma?
Sedan ska man hinna julpynta hemmet också inför första advent som är på Söndag. Onsdag blir det simning + vattengympa för mig också.

Fredag är det planerat att åka till Trollhättan igen, för på Söndag blir det 6 årskalas för lilla Leah :)

Idag är det förresten kussan Jaakko som fyller 21 år. Stort grattis till honom!!

Sista kvällen hos föräldrarna...
Imorgon kommer vi hem igen. Pappa-Stefan som har saknat oss <3

Godnatt till er alla.

Puss! Puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/797509/images/2012/pic_50b3dd17e087c32e87efb051.jpg" class="image">


Kläderna har kommit...

Hämtade ut mina paket från ellos och bonprix häromdagen. Min lila klänning och boleron var väldigt passande och fina. Blev nöjd! Men Stefans lila skjorta var tyvärr alldeles för liten! Ändå var det rätt storlek jag beställt och vi tom kollade upp vilken storlek han skall ha. Av någon konstig anledning var skjortan VÄLDIGT liten i storlek!!
Jag vågade inte beställa likadan eller annan skjorta från ellos eller bonprix igen, utan beställde en lila skjorta från Dressmann till Stefan.
Det var riktigt tråkigt att skjortan inte passade, för den var väldigt snygg.

Skickade tillbaka skjortan, så får pengarna tillbaka.


Snygga kläder!!

Min sambo ska också bli stilig på nyår. Han ska matcha med oss med sin snygga lila skjorta som blir hans julkapp ;) Dottern våran ska ha svart, fin klänning med lila stickad bolero till.

Sååå fina vi kommer bli!! ;))


Min nyårs outfit

Här är bilder på klänningen och boleron jag beställde från bonprix.se.
Klänningen skall vara lite mer lila i verkligheten. Hoppas de passar och är fina ;)


Frukost på bordet

Jag och Minna vaknade lagom till 11 idag, hehe! Fast Minna vaknade första gången vid 8.30 och fick sin morgonvälling. Vi somnade om.

Till frukost fick Minna smörgås med leverpastej på, banan och liten mugg med mjölk.
Jag åt rostad macka, banan och en kopp te.

Dagen bjuder på....
Hemmaträningen för mig. Sedan om vädret tillåter så blir det en promenad.
Men just nu ser det ut som att det skall börja regna vilken minut som helst :/
Till middag blir det blodpudding och det skall Minna få smaka på för första gången. Hon kommer nog gilla det, eftersom hon gillar ALLT :D

Igår beställde jag nyårs klänning och en bolero till. Jag ska nämligen bli fin till nyår ;) Beställde lite annorlunda klänning denna gång, så hoppas min kropp passar i den :O
Minna har en svart nyårs klänning och jag letar efter en lila bolero till, då kommer Mamma och dotter matcha varann på nyår! Tanken är väl att jag ska försöka hitta en lila skjorta till min älskade sambo, då kommer han också matcha oss. Hade varit fint om familjen Määttä/Eriksson var snygg klädda på nyår.



Farsdag

Minna's älskade pappa fick i Farsdag present en nalle och en teckning av Minna <3
Jag bakade en marsipantårta som vi fika tillsammans med M-L och Madde. Tårtan var jävligt god!

Grattis på Farsdag Pappa-Stefan och min egen pappa Risto <3


Party-outfit ellos.se

Rösta på min Party-outfit på ellos.se
 
<a href="http://www.ellos.se/skapa-din-outfit/?action=share&id=891"><p style="margin-bottom:15px;font-weight:bold;font-size:18px;">Klicka här för att se denna party outfit på ellos.se. Gör ett eget kollage och tävla om ett presentkort på 2000 kr!</p><img src="http://www.ellos.se/campaign/uploaded_images/ob_entry_images/perm/e942ca51-8211-464c-9974-da9dd51c37d9.jpg"></a>
 
 

Vinterskor

Minna fick sina första vinterskor som jag beställde från skopunkten.
Får hoppas att de passar hela vintern. Borde nog göra för tog storlek 22. Hon har nu storlek 20. Ska bli spännande att se när hon tar sina första steg och börjar gå själv ute.


RSS 2.0