Välkommen till världen

Äntligen, den 17 Juli klockan 23.00 föddes en liten och söt pojke i våran släkt. Min storebror och Veronica fick sitt andra barn.

Äntligen blev det en pojk som vi alla hade väntat på!
Minna fick sin tredje kusin.

Vincent ska denna lilla grabb heta :)

Grattis brorsan och Veronica och förstås storasyster Leah!!


Körskolan

Nu är det dags för mig att ta tag i körkortet. Pengarna finns på kontot, så det är bara att boka in körlektioner och gå på teorilektioner + all pluggande inför körkortet. Det är mycket tid som grävs för att jag ska ha möjlighet att ta körkortet inom ett års tid.
Det är vad jag tänkt räkna med att det kommer att ta.

Jag har redan hämtat de nya böckerna och har börjat läsa. Nån månad innan har jag redan börjat läsa på mitt gamla körkortsbok som jag haft.

Ska på första teorilektion den 5/8 och tänkte också boka in min första körlektion till Augusti, om det finns tid för körlärarna förstås.

Det känns bra att börja köra och försöka ta körkortet inom ett årstid.
Det känns både spännande och pirrigt, men det kommer gå fint!


Bada

Häromdagen blev det hinkbad för Minna. Det var en varm dag, så jag tog fram en hink med ljummet vatten. Tog inte alls lång tid när ungen skulle hoppa i hinken med blöja och klänning på sig.
Det var bara att ta av blöjan och klänningen och låta ungen ha roligt.

Minna tyckte att det var skitkul att bada i hinken. Hon fick ju trots allt precis plats i den också, haha!

Barn och vatten vettu, finns nog inget roligare, tycker dessa små.

Vi var på lilla Rasmus namngivelsedag också i Lördags. De bjöd på två olika smörgåstårtor, lax, ägghalvor, musselsoppa, baguetter och massor annat smått och gott. Till efterrätt fanns det tre olika tårtor och småkakor att mumsa på.

Ceremonin ägde rum på landet, hos Dennis föräldrar. De hade en sjö precis i närheten där Minna tog sin andra, men ändå första dopp på en sjö. Hon tyckte att det var så roligt att bada, så hon blev helt vansinnig när vi tog upp henne.

Det var en mycket trevlig dag med mycket gott och trevligt sällskap. Får inte glömma berätta att vädret var kanon! Strålande sol hela dagen!


Midsommar 2013

Midsommar firade vi i Gråbo.
Vi åt god mat hos svärföräldrarna och Minna tog sin första dopp i farmors bassäng. Vädret var bra i början, men såklart kom regnet och öste ner! Ingen Svensk Midsommar utan regn!!

Några kalla och humöret var på topp med trevlig sällskap.

Kvällen fortsatte hos Linda och Micke, med några till kalla och trevligt sällskap av oss ungdomar. Minna hade också kul. Sent till kvällen blev det lite bollspel i Lindas inglasad terass och ölspel med kortlek. Kvällen hade kunnat va bättre, men det var ändå trevligt.


Påskriven

Idag har vi äntligen skrivit under kontraktet till våran nya lägenhet som vi skall flytta till den 1 September.
Vi märkte även en positiv sak när vi såg den nya hyran, vi kommer spara nästan 1000 kr att bo där! Vi trodde ju först att vi bara kommer spara 2-300 kr, men det var visst ännu billigare att bo där än vad vi hade räknat med.

Nu har vi fått leva våra fattiga månader och nu äntligen är det över!!
NU kan vi börja leva igen och det kommer kännas så underbart!!
Tänk att vi har klarat oss med den lilla summan pengar vi fått varje månad i nästan 2 års tid och nu börjar jag få lön igen... Nu har vi bara all positivt framför oss, både ekonomisk, ny bostad och jag ska äntligen börja övningsköra och få mitt efterlängtade körkort i snar framtid.

Det kan nog inte bli bättre än såhär just nu! Så glad jag är och så glad min sambo också är!! Wiiiiiii!!

Många pussar till er alla!!


Söta Casper

Mamma's söta valp Casper.
En liten busig och rolig valp som kommer att glädja mina föräldrar och syskon i många år framöver.
Minna tyckte också om Casper, men inte när han skulle ta allt ifrån henne, spec nappen, hihi!

Vi betalade 6000 kr för honom och han är renrasig Jack Russell Terrier.


50 års present

Nu har Mamma fått sin överraskning, sin lilla femtioårs present av sina barn.

Vi köpte en söt och charmig liten Jack Russell Terrier valp till mamma, en hundras som hon önskat sig och tjötat om länge att skaffa.

Jag, brorsan Matias och syrran åkte ända till Vetlanda för att hämta denna lilla valp. Det blev en 3 timmars resa från Lerum dit, men för Matias och Johanna blev det strax efter 4 timmars resa från Trollhättan till Lerum och sedan vidare till Landsbro, där hunden bodde.
Resan gick bra, både dit och hem. Hunden var så snäll under hela resan, sade inte ett enda ord, eller pep ingenting alls.

Ingen visste om denna valp, bara jag och mina syskon, så det blev en rejäl ÖVERRASKNING!!

Mamma blev väldigt överraskad och mycket glad. Hon visste inte vad hon skulle säga när jag kom med hunden i famnen.

Jag och många andra tycker att det var en mycket bra 50 års present.

Puss! Puss!


RSS 2.0