Minna 1 år


          
 
Våran söta dotter fyllde ETT år
Måndagen den 29 Oktober
 
                  

Det blev kalas som vi indelade i tre dagar. 
Min familj från Trollhättan + mina två kusiner
kom på Lördagen.
Linda/Micke/Freja och Dennis/Nico
kom på Söndagen.
Familjen Eriksson kom på Måndagen.
 
 
Det blev egengjorda marsipantårtor som vi bjöd gästerna på.
Här är bilderna på tårtorna:
 
 
 
 
Tårtorna blev lyckade allihopa och goda var dem också.
 
 
GRATTIS till våran lilla Prinsessa
 
 
Mamma och Pappa älskar dig! ♥Kusinernas avkomst

Jaaa, mina kära kusiner Sanna och Jaakko från Nordpolen eller jag menar från Norrbotten kom på besök under helgen. Äntligen fick jag träffa min bästa vän, själsfrände, favvo-kusin... Ja, ni fattar en person som alltid stått och alltid står mig som närmast ;)

Sanna är gudmor till Minna och det är allra första gången dem träffades också nu. Så roligt och speciellt att Sanna kunde komma på Minna's ett årskalas och få umgås med både Minna och oss under 4 dagar.

Jag och Minna mötte Sanna och Jaakko i Landvetter i Torsdags och spenderade en heldag i Göteborg. Shoppade och åt god buffé i Nordstan. Blev också en go fika på det. Sedan tog vi pendeln till Lerum.

Var en mycket trevlig dag i Göteborg tillsammans med kusinerna och Minna. Väl hemma tog vi det bara lugnt och planerade lite inför kalasen.

Fredag blev det 1,5 timmes promenad med Minna och Sanna runt Norra Hallsås och Höjden området. Men de va svinkallt ute!

Just ja, glömde skriva att de snöade för första gången i Torsdags, men tyvärr var de bara litegrann. I Fredags haglade det också litegrann! Jag tror faktiskt att dessa två Norrlänningar tog med sig vintern hit, för så kallt som de blev plötsligt här nere. Kanske vintern är på väg ändå?

Det blev tacos till middag och tårta nr.1 bakades färdigt under kvällen/natten. Gjorde min allra första marsipantårta själv och det blev riktigt lyckad! Inga veck på min tårta inte!! Hihi!
Sanna var till lite hjälp också förstås och det tackar jag för :)

Kommer bild på tårtan eller rättare sagt alla TRE tårtor när de väl är klara och inte hunnit bli uppätna :D

Jag tackar för mig och ska nu gå väcka min tok-kusin Sanniz som ligger och snarkar på våran soffa!!!

Syns snart igen!!! Pussssss!!!


Snart ETT år!!

Månaderna går alldeles för fort och dottern lär sig nya saker nästan dagligen. Hon har nu fått sina två framtänder där uppe och kryper överallt. Hon kan ställa sig upp själv och står mot möbler. Kan även gå med små steg med sin lära-gå-vagn. Tycker att hon har utvecklats otroligt mycket under en månads tid. Snart kommer hon gå och sedan springer hon runt överallt.

Har börjat mäta hennes fötter och kollat efter vinterskor. Men jag vågar inte riktigt än köpa några, för vi vet ju inte än när hon ska gå och vilken storlek hon har då. Hittade bl.a. flera billiga Kavat på Tradera, men det sägs att man skall undvika att köpa begagnade första skor! Men samtidigt har jag ingen lust att lägga ut 500-700 kr på ett par skor som bara används en kort period och sedan är de små. Svårt val där!

Såg att de fanns ett par Kavat, HELT NYA billigt på Tradera, om man har tur att priset inte höjds alltför mycket efter flera bjudningar.

Snart är det dags för Minna's ett årskalas och jag har planerat och beställt saker till kalaset. Ska bli en trevlig helg med mycket tårta och presenter!

Ska försöka skriva blogg lite oftare härdan efter :)


Puss & Kram


RSS 2.0