Familjeresan till Stockholm

I slutet av Januari drog vi på en litet äventyr. Det blev en familjeresa till Stockholm. Vi övernattade en natt i färjan Cinderella, VikingLine
Första gången vi besökte huvudstaden Stockholm tillsammans och det var den längsta bilresan hitills när jag kört själv. 

Bilresan tog ungefär 5,5-6 timmar med paus 1-2 gånger. När vi en av gångerna även åt. Det var snötäcke överallt, men vägarna var snöfria och var inte halt att köra. 

Det blev 1-dagstur från Stockholm - Mariehamn - Stockholm


Timo fick åka stor båt för första gången och för Minna blev det sin tredje gång. 


Vi åt räksmörgås och kycklingsallad på en av cafén. Gick runt i affären och köpte lite gott. Tittade runt i båten och satte oss vid en bar och beställde varsin kall öl/cider. 


Minna tyckte om att titta ut från båten och se det stora havet och isblocken. Hon frågade även om det fanns hajar i vattnet. Men det är nog inga hajar där, bara massor fiskar. 


Natten gick bra och man sov någorlunda bra. Kände hur det gungade skönt när vi var på öppen hav, på Finska sidan under tidig morgon. 


Resan hem tog lite längre tid, för vi fick stanna ett par gånger. Dels för att tanka bilen, matpaus och en grinig bebis som inte ville sitta tyst där bak pga att han var trött. Det var mörkt hela vägen hem, så det var lite trist att köra hemvägen. 

Men det var en trevlig upplevelse tillsammans med familjen. 
Fick vi komma hemifrån och göra någonting tillsammans. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0